Ένα Παραμύθι για Μεγάλους και μια Αφιέρωση

Το ΠΑΡΑΜΥΘΙ

www.youtube.com/watch?v=Vnp4kj5lLOU&feature=player_embedded

Σύνοψη:

» Θα γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμά μας της παραπληροφόρησης έχει ολοκληρωθεί, όταν όλα όσα πιστεύουν οι αμερικανοί είναι ψευδή «

Γουίλιαμ Κέισι, διευθυντής της CIA ( στην πρώτη συνάντησή του με το προσωπικό, 1981), βλ. Revealing Quotes from the Powerful

Σχόλια:

Μορφέας: Θέλεις να μάθεις τι είναι το Matrix; To Matrix είναι παντού. Είναι παντού γύρω μας . . Μπορείς να το δεις, εάν κοιτάξεις έξω το παράθυρό σου ή όταν ανοίγεις την τηλεόρασή σου. Μπορείς να το νιώσεις όταν πας στη δουλειά … όταν πηγαίνεις στην εκκλησία … όταν πληρώνεις τους φόρους σου . Είναι ο κόσμος που έχει συρθεί στα μάτια σου για να σε κάνει τυφλό στην αλήθεια .

Nηο: Ποια αλήθεια;

Μορφέας: Ότι είσαι σκλάβος. Όπως όλοι γεννήθηκες σε δουλεία. Σε μια φυλακή που δεν μπορείς να την νοιώσεις, να τη δεις ή να την αγγίξεις . Μια φυλακή για το νου σου . … Προσπαθώ να ελευθερώσω το νου σου … Αλλά μπορώ μόνο να σου δείξω την πόρτα . Είσαι συ που πρέπει να την διαβείς.

Ξέρω ότι είσαι φοβισμένοις, φοβάσαι την αλλαγή . Δεν ξέρω το μέλλον. Δεν ήρθα εδώ για να σου πω πώς θα τελειώσει . Ήρθα εδώ για να σου πω πώς πρόκειται να ξεκινήσει …θα δείξω τι δεν θέλετε να δείτε . Θα σας δείξω έναν κόσμο χωρίς κανόνες και ελέγχους , χωρίς σύνορα και όρια. Εναν κόσμο όπου όλα είναι δυνατά.

Η ΑΦΙΕΡΩΣΗ

Το παρακάτω βίντεο αφιερώνεται εξαιρετικά σε όσους εγκατέλειψαν ή εγκαταλείουν το κλεινόν άστυ από τους έχοντες….τας κλείδας του άστεος.

Ας διατηρούν βάσιμες ελπίδες ότι θα το βρούν όπως το άφησαν…

ΥΓ. Θα μας λείψετε αλλά …θα το αντέξουμε – Οι φύλακες του άστεος

This entry was posted in Μηχανισμοί Συμμόρφωσης, Xιούμορ. Bookmark the permalink.